October 16, 2010

afterparty van "Eigengemaakt"

zelf spagetti maken. Foto: Ralph Kämena

spagetti koken in tijdelijke buitenkeuken. Foto: Ralph Kämena

eten en/of film kijken. Foto: Ralph Kämena

het bouwbord als filmscherm. Foto: Ralph Kämena

January 27, 2011

3 februari Film: Coffee and Cigarettes

Het IFFR is vandaag begonnen.
Kriterion, een studentenonderneming die in Rotterdam een nieuwe filmzaal willen starten, grijpt de XL versie aan om er ongevraagd een 41ste locatie aan toe te voegen. Donderdag 3 februari wordt er een film getoond in de buitenbioscoop van NU HIER. Vanaf 18.00 tot 21.00 uur is er een doorlopende screening van Coffee & Cigarettes van de regisseur Jim Jarmusch. Toegang is GRATIS.

Er wordt natuurlijk koffie geschonken. Sigaretten moet je zelf meenemen maar mogen wel tijdens de filmvertoning gerookt worden.

Coffee and Cigarettes is een korte filmserie opgebouwd uit de oorspronkelijk zes minuten durende film, met Roberto Benigni en Steven Wright en verscheen in 1986 in Saturday Night Live. Drie jaar later kwam Coffee and Cigarettes - Memphis Version uit, met acteur Steve Buscemi, die acht minuten duurde. De volgende film (van twaalf minuten) kwam in 1993 uit, Coffee and Cigarettes - Somewhere in California, met Tom Waits en Iggy Pop. (bron: Wikipedia)

Website Kriterion

February 4, 2011

Buitenbioscoop: Coffee & Cigarettes

Buitenbioscoop: Kriterion toont Coffee & Cigarettes

May 16, 2011

film over NU HIER

PWS heeft Babara Pella van Studio Senf (bureau voor grafisch en audiovisueel ontwerp, smaakversterker voor het dagelijks leven) opdracht gegeven een film over NU HIER te maken. De opnames waren afgelopen winter en de film is zojuist online gegaan. Klik op onderstaande link.

Still uit de film: Links Raggahmanja, straatmuzikant die bij NU HIER oogst en ter plaatse een lied voor je dicht. Hier samen met 2 Rotebmedewerkers.

NU HIER film