June 4, 2010

Zadkine plaatst podium

Woensdag 2 juni hebben de leerlingen van het Zadkine college afdeling Techniek samen met 13 Speciaal het podium geplaatst voor het bouwbord. Orlando Aarndel, Nozam Rostam en Mamut Bayrak, die ook de kweekbakken gemaakt en geplaatst hebben, hebben de constructie op school voorbereid en ter plaatse in elkaar gemonteerd. Jongens, wederom veel dank voor jullie inzet!

bus uitladen

dragende constructie stellen

constructie beplanken

Tegelijkertijd hebben Gerda Zijlstra en Ester van de Wiel de kas opgebouwd zodat de tomaten en de komkommerplantjes een onderkomen hebben. Het is een foliekas overgenomen van Rotterdamse Oogst.

Ester bouwt kas op

Neeltje op het landje

de gevulde watertanks van de opgerolde wietkwekerij

panorama vanuit het bouwbord

overzicht vanaf het dak

isometrisch overzicht zoals de bouwtekening

isometrische overzichtstekening

October 7, 2010

Nieuwe pioniers

Het terrein wordt ontdekt door een groep jonge urban pioneers. Terwijl de picknicksets staan te blinken zitten ze liever op het podium en klimmen ze in het bouwbord.

December 16, 2010

notitie-/bouwbord aangepast

Het podium, gemaakt om buiten fitness-lessen te geven wordt nu meer gebruikt als muziekpodium. Muzikanten spelen dan richting de tafels. De onderste borden ontnamen een deel van het zicht vandaar dat we het bord aangepast hebben. In het vroege voorjaar zal er ook een buitenkeuken aan vastgebouwd worden.

aan de achterzijde is meer ruimte ontstaan en kan je er onderdoor lopen

May 30, 2011

boomstammen verplaatst

Vandaag zijn 6 boomstammen, die in de boomgaard lagen, verplaatst naar het veld voor het podium zodat er een zitplek is voor publiek van muziek-, theater- en filmvoorstellingen.

Komende dagen zal ook het tussenpad eindelijk afgestraat worden.

Nieuwe podium opstelling. In juni worden er nog zitvlakken inge(ketting)zaagd.