August 21, 2009

volledige tekst evenementenvergunning

Dit is de exacte tekst van de kennisgeving.

"Door middel van deze brief geven wij aan akkoord te gaan met het organiseren van uw activiteiten in de Zomerhofstraat onder de volgende voorwaarden: De activiteiten vinden plaats in de periode begin juli 2010 tot en met eind december 2010; De activiteiten vinden plaats op doordeweekse dagen en zaterdag tussen 09.00 uur en 23.00 uur of op zondag tussen 13.00 uur en 23.00 uur;
Het aantal bezoekers bedraagt niet meer dan maximaal 50 personen; Het geluidsniveau op een afstand van 10 meter van enige geluidsbron bedraagt niet meer dan 80dB(A). Uitgangspunt is dat de activiteiten nauwelijks overlast bij omwonenden mogen veroorzaken. Hierbij wordt het ten gehore brengen van onversterkte levende muziek en versterkte achtergrondmuziek nog acceptable geacht; Bewoners van nabij gelegen woningen en bedrijven dienen vooraf op correcte wijze te worden geinformeerd over de te organiseren activiteiten, door middel van een bewonersbrief. De organisatie (of organiserende partij) levert uiterlijk 7 dagen van te voren een kopie van bovengenoemde bewonersbrief aan de Servicebalie van deelgemeente Noord, Eudokiaplein 35, 3037 BT Rotterdam, of per email aan deelgemeente@noord.rotterdam.nl ter attentie van de servicebalie.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u hiervoor terecht bij de servicebalie per email, of telefonisch via 010-4439999"