November 26, 2009

open keet

NU HIER gratis nieuw land

LOOPTIJD: 2 tot 5 jaar

FASE 1 de pioniers komen

Dit landje wacht op een nieuwe grootse bestemming. In de tussentijd is dit gratis nieuw land beschikbaar. NU HIER zoekt pioniers die ruimte nodig hebben. Moestuinders, dansers, buitensporters, ondernemers, kunstenaars, muzikanten, hondentrainers. Mooie plannen worden een keer uitgeprobeerd in de proeftuin. Van 21 tot 26 september is iedereen welkom in de keet.

Open keet

op ma 21 sept t/m za 26 sept

van 16.00-18.00 of op afspraak (info@nuhier.org)

Jonge bezoekers

de keet

Fietsclub op bezoek

Tijdens fase 1 heeft NU HIER met allerlei partijen op de lokatie over mogelijke plannen gesproken.

Horecavakschool

De school wil graag een kleine Villa Augustus. Moestuinieren met de leerlingen van de 1ste klas. In combinatie met bv de biologie en kookles. Zelf ontginnen, verbouwen en oogsten. En ze zijn geinteresseerd in het idee van een mobiele keuken, zeker als ze die ook nog kunnen inzetten bij smaaklessen op lagere scholen.

Horecavakschool

Basta

Basta wil moestuinieren met jongeren. Gezamelijke tuin en dan een keer per maand koken voor de ouderen.

Basta

Life Line (+ oosterse vechtsport vereniging)

Life line denkt aan bv Zumba-lessen in grotere groepen van 100 man. Ze willen de lessen openbaar maken. Je hoeft dus geen lid te zij om mee te mogen doen. Het vormt een mogelijkheid nieuwe leden te werven en zichtbaar te zijn. Ook een combinatie met eten (bijv soep na het sporten) van de horecavakschool sluiten ze niet uit. Een ander optie die zij zien een is aantal fitnesstoestellen neer te zetten die geschikt zijn voor de openbare ruimte. Ze noemen een Spaans voorbeeld waarbij ook oudere vooral de gebruikers van de toestellen zijn.

Lifeline

The Old School